Aantal leden: 19074 and counting

Lidmaatschap VAVDZ

Bijtelling 2014

Per 1 januari 2014 zijn wederom de CO2-normen van de bijtellingscategorieën aangescherpt. Het aantal beschikbare auto's in de 14% categorie en de 20% categorie is verminderd. Vooral de normen voor de benzineuitvoeringen zijn aangescherpt. Dit is dus opletten geblazen als je aan het begin van 2014 aan een andere auto toe bent. Lees hier alles over de 14% en 20% categorie.

Lees hier alles over de CO2-normen vanaf 1 januari 2014.

Per 1 januari 2014 zijn er tevens twee nieuwe categorieën van bijtelling ingevoerd: de 4% en de 7% categorie. Deze categorieën vervangen de 0% categorie, die komt te vervallen. Lees hier alles over 0%, 4% en 7% bijtelling.

Rondom Prinsjesdag 2014 verwacht de Vereniging de Autobrief II. Deze nieuwe fiscale regelingen kunnen consequenties hebben voor berijders met een auto van de zaak. Zeker zijn dat u de juiste informatie op tijd ontvangt? Meld u dan aan als (gratis) lid van de vereniging.

Interessante vervolgstappen:
•Steun onze vereniging en help ons met de lobby, meld u aan en word gratis lid.
•Wilt u weten wat de CO2 uitstoot is van uw auto?
•Wilt u op de hoogte gehouden worden bij wijzigingen? Stel het bijtellingalert in.
•Wilt u meer weten over de standpunten van VAVDZ met betrekking tot de plannen voor 2014?
•Wilt u uw mening aan ons kenbaar maken? Reageer dan op ons forum.

Friesland Lease 1