Aantal leden: 18312 and counting

Lidmaatschap VAVDZ

Bijtelling 2014

Per 1 januari 2014 zijn wederom de CO2 normen van de bijtellingscategorieën aangescherpt. Het aantal beschikbare auto's in de 14% categorie en de 20% categorie is vermindert. Vooral de normen voor de benzine uitvoeringen zijn aangescherpt. Dit is dus opletten geblazen als je aan het begin van 2014 aan een andere auto toe bent. Lees hier alles over de 14% en 20% categorie.

Lees hier alles over de CO2 normen vanaf 1 januari 2014.

Per 1 januari 2014 zijn er tevens twee nieuwe categorieen van bijtelling ingevoerd: de 4% en de 7% categorie. Deze categorieen vervangen de 0% categorie, die komt te vervallen. Lees hier alles over 0%, 4% en 7% bijtelling.

De definitieve regelingen zijn bekend gemaakt in het belastingplan 2014. Dit belastingplan is op Prinsjesdag 2013 bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld je dan aan als (gratis) lid van de vereniging.

Interessante vervolgstappen:
•Steun onze vereniging en help ons met de lobby meld u aan en word gratis lid.
•Wilt u weten wat de CO2 uitstoot is van uw auto?
•Wilt u op de hoogte gehouden worden bij wijzigingen? Stel het bijtellingalert in.
•Wilt u meer weten over de standpunten van VAVDZ met betrekking tot de plannen voor 2014?
•Wilt u uw mening aan ons kenbaar maken? Reageer dan op ons forum.

Friesland Lease 1