Aantal leden: 19919 and counting

Petitie Autobrief2

Bijtelling 2015

Vanaf 1 januari 2015 gelden de nieuwe aangescherpte CO2-normen van de bijtellingscategorieën. Er wordt geen verschil meer gemaakt tussen de benzine en diesel auto's. Helaas betekent deze aanscherping weer een minder aantal beschikbare auto's in de met name 14% categorie en 20% categorie. In totaal zijn er 6 bijtellings-categorien in 2015: 0%, 4%, 7%, 14%, 20% en 25%.

In het laatste kwartaal van 2014 wordt de Autobrief 2 verwacht. In deze Autobrief verwachten we de nieuwe fiscale regelingen die ook consequenties gaan hebben voor de berijder met een auto van de zaak.
Vereniging Auto Van De Zaak lobbyt voor deze Autobrief 2, bekijk hier de standpunten.
Er wordt (helaas) verwacht dat de lage bijtelling wordt afgeschaft, steun onze actie en teken de petitie!

Op de hoogte blijven? Meld u aan bij de Vereniging!